top of page

Open

PODIUM

Update: De winnaar van het Open Podium is Iwan de Maaijer. Tijdens zijn optreden speelde hij Rachmaninoff prelude op. 23 nr. 10.

Aan de onderstaande pianisten is een eervolle vermelding toegekend:

Luuk Torn

Adriaan & Marion Middelkoop

Sandra Stoop

Grace Sakpal

Meedoen

Update: Het Open Podium is vol! Aanmelden is niet meer mogelijk.

Speel jij piano en lijkt het je leuk om op te treden op een concertvleugel in de sfeervolle Agnietenkapel? Op zaterdag 17 februari is er het mogelijk om op te treden tijdens het open podium. Amateurpianisten krijgen de gelegenheid om op de prachtige concertvleugel een optreden van ongeveer 5 minuten te geven voor het publiek van Pianofestival Gouda. Natuurlijk is het leuk als je zelf je eigen publiek meeneemt.

 

Het Open Podium is voor iedereen die piano speelt mogelijk om deel te nemen aan het open podium. Of je nu 8 jaar oud bent of 80 jaar oud, beginner of ver gevorderd, of je nu muziek speelt van Bach, Einaudi of misschien wel een eigen compositie – iedereen is welkom! 

Als je het leuk vindt, kun je ervoor kiezen om een juryrapport te ontvangen van je optreden tijdens het open podium. Een professionele jury zal feedback schrijven over je pianospel, na afloop krijg je de feedback toegestuurd.

Leuk nieuws: Als je kiest voor juryfeedback ding je ook automatisch mee naar de prijs van het beste/mooiste/meest bijzondere optreden van het open podium! De prijswinnaar zal ’s avonds zijn of haar optreden nog een keer geven, als opening van het slotconcert waar pianoduo Beth & Flo zal optreden. Zorg dan dus dat je ook zaterdagavond vrij houdt in je agenda!

Bezoeken

Op zaterdag is het mogelijk om het open podium te bezoeken. Tijdens het open podium krijgen amateurpianisten de mogelijkheid om op de concertvleugel hun pianospel te laten horen aan het publiek. Elke pianist speelt 5 minuten en de verscheidenheid aan leeftijden en muziekstijlen zal het open podium tot een divers en verrassend geheel maken!  

 

Zaterdag 17 februari 13:45-17:45 uur

Gratis entree (inloop) 

Klik hier voor het programma.

Inschrijven Open Podium

Volg je pianoles?
Wil je feedback ontvangen over je pianospel?

Bedankt voor het aanmelden! Je ontvangt een bevestigingsmail met een betaallink om de aanmelding af te ronden. Controleer je ongewenste mailbox als je de mail niet hebt ontvangen.

bottom of page