top of page

Open

PODIUM

Update: De winnaar van het Open Podium is Iwan de Maaijer. Tijdens zijn optreden speelde hij Rachmaninoff prelude op. 23 nr. 10.

Aan de onderstaande pianisten is een eervolle vermelding toegekend:

Luuk Torn

Adriaan & Marion Middelkoop

Sandra Stoop

Grace Sakpal

---

Speel jij piano en lijkt het je leuk om op te treden op een concertvleugel in de sfeervolle Agnietenkapel? Op zaterdag 17 februari is er het mogelijk om op te treden tijdens het open podium. Amateurpianisten krijgen de gelegenheid om op de prachtige concertvleugel een optreden van ongeveer 5 minuten te geven voor het publiek van Pianofestival Gouda. Natuurlijk is het leuk als je zelf je eigen publiek meeneemt.

 

Deelname aan het Open Podium is mogelijk voor iedereen die piano speelt. Of je nu 8 of 80 jaar oud bent, beginner of ver gevorderd, of je nu muziek speelt van Bach, Einaudi of misschien wel een eigen compositie – iedereen is welkom! 

Als je het leuk vindt, kun je ervoor kiezen om een juryrapport te ontvangen van je optreden tijdens het open podium. Een professionele jury zal feedback schrijven over je pianospel, na afloop krijg je de feedback toegestuurd.

Leuk nieuws: Als je kiest voor juryfeedback ding je ook automatisch mee naar de prijs van het beste/mooiste/meest bijzondere optreden van het open podium! De prijswinnaar zal ’s avonds zijn of haar optreden nog een keer geven, als opening van het slotconcert waar pianoduo Beth & Flo zal optreden. Zorg dan dus dat je ook zaterdagavond vrij houdt in je agenda!

​Wat krijg je?

  • Certificaat met bewijs van deelname aan de eerste editie van Pianofestival Gouda

  • Een geweldige concertervaring

  • Een video- en audio opname van je optreden

  • Feedback van een professionele jury (als je dat wilt)

Kosten:

  • €15,- per deelnemer

Inschrijving gesloten.

Jong

TALENT

Voor jong pianotalent in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de masterclass op vrijdagmiddag 16 februari. De masterclass wordt gegeven door toppianiste Helena Basilova, tevens hoofdvakdocent klassiek piano aan het Artez Conservatorium. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij, naast het deelnemen aan de masterclass, op zaterdagmiddag (17 februari) zullen optreden tijdens het lunchconcert. 

Zowel de masterclass als het lunchconcert vinden plaats op de concertvleugel in de Agnietenkapel in Gouda. 

Wil jij je inschrijven? Klik op onderstaande knop!

Inschrijving gesloten.

​Wat krijg je?

  • Masterclass door een toppianist

  • Een geweldige concertervaring tijdens het Lunchpauzeconcert

  • Een video- en audio opname van je optreden

Kosten:

  • €50,- per deelnemer

bottom of page