top of page
Familieconcert 'Captain Beethoven'
Familieconcert 'Captain Beethoven'

Sa., 17. Feb.

|

Agnietenkapel, Gouda

Familieconcert 'Captain Beethoven'

Tijd en locatie

17. Feb. 2024, 10:30

Agnietenkapel, Gouda, Nieuwe Markt 100, 2801 GR Gouda, Nederland

Over het concert

Kaarten via deze link: Familieconcert (6+) – Ticketkantoor

Het familieconcert wordt mogelijk gemaakt door GoudApot.

Captain Beethoven is fan van klassieke muziek maar heeft een heel bijzondere manier om dat te vertellen. Soms grappig, soms ontroerend, soms ontregelend maar altijd samen met het publiek. Captain Beethoven is een muzikale familievoorstelling gebaseerd op klassieke muziek, variërend van Chopin, Bach, Bizet en alles wat daartussen ligt. Genieten van klassieke muziek hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst deze voorstelling!

Een hilarische kapitein laat kinderen en volwassenen kamermuziek ontdekken met sketches, parodieën, mime en een interactief programma.

Serge Bosman  is een acteur en theatermaker. Hij heeft veel voorstellingen gespeeld voor scholen waarbij de onderwerpen divers zijn, interactie met het publiek een rol heeft en de vorm multidisciplinair is. Zo speelde hij onder andere een Midzomernachtsdroom, een Romeo en Julia en de Koning van Katoren. Hij is verbonden aan de theaterschool Koperen Kees, het Haags Theaterhuis en is sinds kort artistiek leider van theatergroep Drang uit Den Haag.

Špela Pušnik is afkomstig uit Slovenië. Daar kreeg ze ook haar eerste pianolessen. Na de Muziekgymnasium studeerde zij IGP (Studiengang Instrumental und Gesangspädagogik) in Klagenfurt, Oostenrijk. Hierna is zij klassieke Piano Bachelor en Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Ellen Corver afgestudeerd. Ze werkt als pianobegeleider bij verschillende koren in Nederland, pianodocent in muziekscholen in Den Haag en Gouda en neemt deel aan diverse projecten.

Liutauras Žilaitis komt uit Litouwen waar hij Wiskunde Bachelor afgestudeerde. Echter ging hij in de andere richting om Klassieke Cello aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag te studeren, waar hij Bachelor en Master Diploma’s kreeg. Hij speelt in verschillende bezettingen als kamermusicus en soloist. Daarnaast is hij actief lid in Ensemble ZOEF die voor allerlei soorten doelgroepen breed palet van repertoire speelt. Liutauras werkt ook als cellodocent in “Count & Play”, “The Residents” en het Cultuurhuis Garenspinnerij.

Guillaume Marcenac Componist, arrangeur en producer zijn ervaring varieert van het uitvoeren van solorecitals, concerten, theaterproducties tot studio-opnames.

Deel dit evenement

bottom of page